ELS BENEFICIS DE LES FUNDACIONS A LA SOCIETAT

Què és una fundació i quina és la seva labor?

Una fundació és una organització sense ànim de lucre que, per decisió dels seus creadors, te el seu patrimoni destinat a la realització d’accions amb objectius d’interès general  dirigides a diferents col·lectius de persones com a principals beneficiaris.

Aquestes accions amb objectius d’interès general formen part dels beneficis de les fundacions a la societat, que realitzen actes que reverteixen en les persones i que persegueixen, entre d’altres, la defensa dels drets humans, l’assistència i la inclusió social, objectius cívics, educatius, científics, sanitaris, laborals… de cooperació pel desenvolupament, de l’acció social o la defensa del medi ambient.

Les fundacions segueixen la voluntat del seu fundador/a i estan regulades pels seus estatuts i la llei, i alhora és independent del control o la influència d’altres organitzacions, govern o donadors.

 

Com es materialitzen els beneficis de les fundacions a la societat?

Les fundacions, habitualment, atorguen finançament a altres grups sense finalitat de lucre, de manera que puguin atendre diverses necessitats comunitàries. També proporcionen serveis que responen als interessos i les capacitats d’aportació dels donadors, contribuint a que la voluntat filantròpica i solidaria dels mateixos s’assoleixin.

Aquest tipus d’ens es compromet en una diversitat d’activitats de lideratge i accions conjuntes amb la comunitat que treballa que cerquen solucions a problemàtiques de rellevància posant de manifest els beneficis de les fundacions a la societat. 

 

La Fundació Privada Benèfica Barnola-Vallribera i els beneficis de les fundacions a la societat

 Entre els beneficis de les fundacions a la societat, la Fundació Barnola-Vallribera centra els seus esforços en proporcionar ajuts i protecció a la infància, a la joventut, així com a la tercera edat, per subvenir les seves necessitats d’alimentació, salut, vestit i educació.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *